Helvetic-Barbeque – “Original” Sauce & Wings

INGREDIENTI:
12-24 Ali di pollo
Latticello (opzionale)
Peperoni
Sale
Pepe nero appena macinato
Salsa “originale” Helvetic-Barbeque

Marinata (opzionale)

Mettere le ali di pollo in una grande ciotola o piatto di overflow, cospargere con latticello e coprire. Per ottenere i migliori risultati, lasciate marinare le ali durante la notte in frigorifero. Se non hai molto tempo, puoi saltare questo passaggio. Le ali saranno ancora deliziose.

Togli le ali dal latticello. Scolare e lasciarli riscaldare a temperatura ambiente prima di grigliare. Questo dovrebbe richiedere circa 30 a 45 minuti. Se necessario, accarezzare le ali con un tovagliolo di carta per rimuovere il latticello in eccesso.

Poi condire le ali con sale, pepe nero e pepe.

Riscaldare la griglia a medio-basso.

Posizionare le ali sulla griglia. Il tempo di cottura deve essere compreso tra 30 e 45 minuti, a seconda della temperatura della griglia. Ruotare le ali ogni 5-10 minuti fino a quando la pelle è dorata. Le ali dovrebbero essere molto delicate e tirare fuori leggermente ai punti di connessione. Stare sempre vicino alla griglia e non lasciare che le ali bruciano!

Negli ultimi 5 minuti si spazzolano le ali con salsa Helvetic Barbeque o subito dopo la grigliasi si adatta bene. Di solito lo faccio dopo la griglia, quindi la pelle sulle ali rimane ben croccante.

e Guete!

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Helvetic-Barbeque – “Original” Sauce & Wings

INGREDIENTS:
12-24 Chicken Wings
Buttermilk (optional)
Peppers
Salt
Freshly ground black pepper
Helvetic-Barbeque “Original” Sauce

Marinade (optional)

Put the chicken wings in a large bowl or overflow dish, sprinkle with buttermilk and cover. To get the best results, let the wings marinate overnight in the refrigerator. If you don’t have that much time, you can skip this step. The Wings will still be delicious.

Take the wings out of the buttermilk. Drain and let them heat to room temperature before grilling. This should take about 30 to 45 minutes. If necessary, pat the wings with a paper towel to remove excess buttermilk.

Then season the wings with salt, black pepper and pepper.

Heat the grill to low-medium.

Place the wings on the grill. The cooking time should be between 30 and 45 minutes, depending on the temperature of your grill. Rotate the wings every 5-10 minutes until the skin is golden brown. The wings should be very delicate and pull off slightly at the connection points. Always stay close to the grill and don’t let the wings burn!

In the last 5 minutes you brush the wings with Helvetic Barbeque sauce or just after the grilling also fits well. I usually do it after grilling, so the skin on the wings remains nicely crispy.

e Guete!

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