• Helvetic barbeque | Coffee rub Quick View
    • Helvetic barbeque | Coffee rub Quick View
    • ,
    • Helvetic barbeque | Coffee rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • The seasoned salt with coffee and chocolate. Our Coffee Rub with smoked salt, Maggia pepper and chocolate powder is ideal for marinating red meat. Our tip: when marinating, let the seasoned salt soak in for about 1 hour for every 1 cm of meat thickness.
    • Buy product
  • Helvetic Barbeque | Goldfinger Rub Quick View
    • Helvetic Barbeque | Goldfinger Rub Quick View
    • ,
    • Helvetic Barbeque | Goldfinger Rub

    • CHF7.95 inkl. MWST
    • Spice Salt with Pepper and Gold Glitter My Name is Rub, Goldfinger Rub. In reference to the James Bond movie and Nusret Gökçe Gold Steak. What does Bond have to do with Helvetic Barbeque? Both were filmed in Andermatt... Maggia pepper meets smoked salt and cane sugar with a golden appearance thanks to food real gold Our tip: when marinating,…
    • Buy product
  • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub Quick View
    • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub Quick View
    • ,
    • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • Das Gewürzsalz mit Pfeffer. Salt-n-Pepper, der Klassiker unter den Gewürzen neu arrangiert. Maggia Pfeffer trifft Rauchsalz und schmeichelt deinem Gaumen mit Rohrzucker. Unser Tipp: Gewürzsalz beim marinieren pro 1cm Fleischdicke ca. 1h einziehen lassen.
    • Buy product
  • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub Quick View
    • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub Quick View
    • ,
    • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • Die Alleskönner Gewürzzubereitung. Sauguät, der Name ist Programm! Diese Gewürzzubereitung ist zu Fleisch, Gemüse, Raclett, Pommes Frites, in der Pastasauce und auch auf der Pizza einfach sauguät! Unser Tipp: Gewürzsalz beim marinieren pro 1cm Fleischdicke ca. 1h einziehen lassen.
    • Buy product