• Helvetic barbeque | Coffee rub Quick View
    • Helvetic barbeque | Coffee rub Quick View
    • ,
    • Helvetic barbeque | Coffee rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • The seasoned salt with coffee and chocolate. Our Coffee Rub with smoked salt, Maggia pepper and chocolate powder is ideal for marinating red meat. Our tip: when marinating, let the seasoned salt soak in for about 1 hour for every 1 cm of meat thickness.
    • Buy product
  • Helvetic-Barbeque | Original in Doypack Quick View
    • Out of Stock
      Helvetic-Barbeque | Original in Doypack Quick View
    • ,
    • Helvetic-Barbeque | Original in Doypack

    • CHF1.95 inkl. MWST
    • The "Original"... ... Helvetic-Barbeque Sauce. The original Helvetic Barbeque sauce forms the basis of Helvetic Barbeque sauces. We were inspired by the Memphis Style BBQ and the regional influences of Switzerland. Handmade in Andermatt URI with over 90% Swiss ingredients. Fits perfectly for dipping, as a sauce or for marinating...
    • Read more
  • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub Quick View
    • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub Quick View
    • ,
    • Helvetic-Barbeque | Salt-n-Pepper Rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • Das Gewürzsalz mit Pfeffer. Salt-n-Pepper, der Klassiker unter den Gewürzen neu arrangiert. Maggia Pfeffer trifft Rauchsalz und schmeichelt deinem Gaumen mit Rohrzucker. Unser Tipp: Gewürzsalz beim marinieren pro 1cm Fleischdicke ca. 1h einziehen lassen.
    • Buy product
  • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub Quick View
    • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub Quick View
    • ,
    • Helvetic-Barbeque | Sauguät Rub

    • CHF6.95 inkl. MWST
    • Die Alleskönner Gewürzzubereitung. Sauguät, der Name ist Programm! Diese Gewürzzubereitung ist zu Fleisch, Gemüse, Raclett, Pommes Frites, in der Pastasauce und auch auf der Pizza einfach sauguät! Unser Tipp: Gewürzsalz beim marinieren pro 1cm Fleischdicke ca. 1h einziehen lassen.
    • Buy product